Výroba nápojů z ovoce

Chci si vypůjčit

Praktická příručka informuje o výrobě různých druhů nápojů z běžného domácího ovoce. Seznamuje s technologickým postupem a potřebným zařízením pro výrobu ovocných nezkvašených šťáv a moštů, ovocných sirupů, vín, destilátů a lihovin. Při výkladu přihlíží k zachování nutriční a biologické hodnoty, k senzorickým vlastnostem celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jiří Uher
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
336 s. : il.
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1975
Vydání
1. vyd.
Edice
Redakce potravinářské literatury

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
175 341