Výroba lihovin

Chci si vypůjčit

Druhé vydání je přepracováno tak, aby v něm teorie logicky navazovala na technologické pochody a aby kniha obsahovala nejnovější výsledky výzkumu. Sleduje celou oblast výroby: kvašení, destilaci, zrání lihovin a vliv suroviny na jakost destilátu a věnuje pozornost i obecné kontrole a senzorickému hodnocení.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Vratislav Grégr, 1914-1991
Další autoři
Jiří Uher
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
414 s.
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1974
Vydání
2. přeprac. vyd.

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
169 552a