Lihovarství, drožďařství a vinařství

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Mojmír Rychtera, 1937-
Další autoři
Jan Páca, 1945-
Jiří Uher
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
2 sv. (398 s.) : il.
Vydáno
Praha : SNTL, 1986
Vydání
1. vyd.
Popis jednotky
Vydavatel: Fakulta potravinářské a biochemické technologie VŠCHT v Praze
Obsah
sv. 1. 1986. 126 s. -- sv. 2. 1986. s. 127-398

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
3. NP
V663 I-667 350/2