Průmyslová výroba lihovin

Chci si vypůjčit

Autoři nezaujímají stanovisko k otázce alkoholismu, nýbrž vycházejí ze skutečnosti, že vyrábějí-li se lihoviny, mají se vyrábět pečlivě a jakostně. Podrobně pojednávají ve třech částech o surovinách a jejich změnách běhemzpracování a skladování, o technologii výroby na základě teoretických poznatků chemických, biochemických celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jiří Uher
Další autoři
Vratislav Grégr, 1914-1991
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
339 s.
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1964

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
104 434
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
104 434a