Odpařování a odparky v potravinářském průmyslu : určeno technikům potravinářského průmyslu, zlepšovatelům, projekčním složkám, konstruktérům a studentům na průmyslových školách s potravinářským zaměřením a na fakultách potravinářské technologie VŠCHT

Get it

Po první části knihy, která je úvodem do teorie průmyslového odpařování, zabývá se další část odpařováním v jednotlivých odvětvích potravinářského průmyslu. Popisuje konstrukce a provoz zařízení, přičemž ekonomické a provozní problémy i techniku výpočtů řeší na konkrétních příkladech z praxe. Velkou pozornost věnuje full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Václav František Sázavský, 1896-1974
Document Type
Books
Physical Description
211 s. : il. ; 8°
Published
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1964
Edition
1. vyd.
Series
Řada potravinářské literatury
Item Description
1112 výt.
Bibliography
Obsahuje bibliografii
Suggest for digitization
Suggest for digitization

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
Month
Available Stock H1 Stock / within 24 hours HS212 2-0512.465