Analytika cukrů : metodické základy a laboratorní příručka

Chci si vypůjčit

O základech řepařsko-cukrovarnické kontroly a zařízení provozní laboratoře, metodách fyzikálních a fyzikálně chemických, přístrojích a metodice, chemické analytice a zkoušení pomocných látek i metodách v kontrole surováren a rafinerií, sušině a koncentraci, biologii a mikrobiologii a obecné analytice sacharidů.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Karel Šandera, 1903-1959
Další autoři
Václav František Sázavský, 1896-1974
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
533 s.
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1959
Vydání
1. vyd.
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0426.527