Technická kontrola v konservárenském průmyslu : určeno orgánům technické kontroly a ostatním technickým kádrům konservárenského průmyslu a potravinářským průmyslovým školám

Chci si vypůjčit

Přehled organisace a technické kontroly v podnicích a závodech konservárenského průmyslu. Příručka věnuje pozornost především organoleptickému hodnocení jakosti potravinářských výrobků, pořádání přehlídek jakosti a metodice technické kontroly. Text je doplněn schematickými nákresy.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Miloš Beringer
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
163 s.
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1957
Vydání
1. vyd.
Edice
Řada potravinářské literatury
Popis jednotky
800 výt.
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0377.198