Odpařování a odparky v potravinářském průmyslu : určeno technikům potravinářského průmyslu, zlepšovatelům, projekčním složkám, konstruktérům a studentům na průmyslových školách s potravinářským zaměřením a na fakultách potravinářské technologie VŠCHT

Chci si vypůjčit

Po první části knihy, která je úvodem do teorie průmyslového odpařování, zabývá se další část odpařováním v jednotlivých odvětvích potravinářského průmyslu. Popisuje konstrukce a provoz zařízení, přičemž ekonomické a provozní problémy i techniku výpočtů řeší na konkrétních příkladech z praxe. Velkou pozornost věnuje celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Václav František Sázavský, 1896-1974
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
211 s. : il. ; 8°
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1964
Vydání
1. vyd.
Edice
Řada potravinářské literatury
Popis jednotky
1112 výt.
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
HP2
DEN
2-0512.465