Odpařování a odparky v potravinářském průmyslu : určeno technikům potravinářského průmyslu, zlepšovatelům, projekčním složkám, konstruktérům a studentům na průmyslových školách s potravinářským zaměřením a na fakultách potravinářské technologie VŠCHT
Po první části knihy, která je úvodem do teorie průmyslového odpařování, zabývá se další část odpařováním v jednotlivých odvětvích potravinářského průmyslu. Popisuje konstrukce a provoz zařízení, přičemž ekonomické a provozní problémy i techniku výpočtů řeší na konkrétních příkladech z praxe. Velkou pozornost věnuje … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 211 s. : il. ; 8°
- Vydáno
-
Praha :
Státní nakladatelství technické literatury,
1964
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Řada potravinářské literatury
- Popis jednotky
- 1112 výt.
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
- Navrhnout k digitalizaci
- Navrhnout k digitalizaci