Výroba másla

Chci si vypůjčit

O technologii výroby másla a o požadavcích kladených na jakost mléka jako výchozí suroviny, o kontrole výroby, o otázkach sanitace a hygieny i o hlediscích ekonomických. Autor věnuje zvláštní pozornost novým výrobním postupům, usilujícím o prodloužení trvanlivosti másla.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jaroslav Mašek, 1910-1981
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
327 s.
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1959
Vydání
1. vyd.
Témata
Popis jednotky
1200 výt.
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0421.211