Mechanisace udíren

Chci si vypůjčit

Nové typy a konstrukce našich i zahraničních udíren a pojednání o rozličných způsobech uzení masa, sýrů a ryb. Uvedeny jsou též základy tepelných pochodů při uzení a jejich kontrola.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Miloslav Adam, 1928-2013
Další autoři
Miloslav Janovský
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
165 s.
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1958
Vydání
1. vyd.
Témata
Popis jednotky
1200 výt.
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0395.174