Mikrobiologie mlékárenského a tukařského průmyslu

Get it

Všeobecná část pojednává o mikrobiálních enzymech, biochemických změnách základních součástí mléka, způsobených mikroorganismy, mikrobiologii různých druhů mléka a mléčných výrobků, o chorobách přenášených mlékemamléčnýmivýrobkyna člověka. Do metodické části je zařazen přehled baktérií důležitých v mlékárenském full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Jiří Doležálek, 1920-1998
Document Type
Books
Physical Description
545 s.
Published
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1962
Edition
1. vyd.
Suggest for digitization
It is possible to request digitization of this document from another library's collection:

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
Outside loan
Live Status Unavailable
SVKHK
Sklad - do 45 min.
92 102a
Outside loan
Live Status Unavailable
SVKHK
Sklad - do 45 min.
92 102