Mikrobiologie mlékárenského a tukařského průmyslu

Chci si vypůjčit

Všeobecná část pojednává o mikrobiálních enzymech, biochemických změnách základních součástí mléka, způsobených mikroorganismy, mikrobiologii různých druhů mléka a mléčných výrobků, o chorobách přenášených mlékemamléčnýmivýrobkyna člověka. Do metodické části je zařazen přehled baktérií důležitých v mlékárenském celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jiří Doležálek, 1920-1998
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
545 s.
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1962
Vydání
1. vyd.
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
92 102a
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
92 102