Mikrobiologie mlékárenského a tukařského průmyslu : vysokoškolská učebnice pro studium potravinářské technologie

Chci si vypůjčit

Všeobecná část pojednává o mikrobiálních enzymech, biochemických změnách základních součástí mléka, způsobených mikroorganismy, mikrobiologii různých druhů mléka a mléčných výrobků, o chorobách přenášených mlékemamléčnýmivýrobkyna člověka. Do metodické části je zařazen přehled baktérií důležitých v mlékárenském celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jiří Doležálek, 1920-1998
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
545 s. ; 8°
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1962
Vydání
1. vyd.
Edice
Řada potravinářské literatury
Popis jednotky
1615 výt.
Uživatelské určení
Určeno též pro techn. zaměstnance v průmyslu mlékárenském a tukařském
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Dostupnost nelze načíst
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0484.625
Prezenčně
Dostupnost nelze načíst
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0484.625
Absenčně
Dostupnost nelze načíst
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0484.625