Cvičení z chemie mléka a mléčných výrobků

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jiří Doležálek, 1920-1998
Další autoři
Jiří Hladík
Zdeněk Pech, 1923-1988
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské technologie
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
117 s.
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1963
Vydání
1. vyd.
Popis jednotky
Vydavatel: Vysoká škola chemickotechnologická. Fakulta potravinářské technologie, Praha

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
I-101 724