Rafinace třtinové suroviny

Chci si vypůjčit

Publikace, u nás poprvé, informuje o cukrové třtině, jejím příjmu, zánosu i afinaci, o vaření cukrovin v třtinové rafinerii, zadinové práci, technologii epurace surového kléru, tlakových filtrech v rafinérské části,výroběaztrátáchpři rafinaci, rozpustnosti sacharózy v přítomnosti invertního cukru, třtinové melase, ztrátách cukrů celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Vilém Faber, 1895-1982
Další autoři
Jan Hartl
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
131, [1] s. : il.
Vydáno
Praha : SNTL, 1962
Vydání
1. vyd.
Edice
Řada potravinářské literatury
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
91 741a
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
91 741