Výroba másla
O technologii výroby másla a o požadavcích kladených na jakost mléka jako výchozí suroviny, o kontrole výroby, o otázkach sanitace a hygieny i o hlediscích ekonomických. Autor věnuje zvláštní pozornost novým výrobním postupům, usilujícím o prodloužení trvanlivosti másla.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 327 s.
- Vydáno
-
Praha :
Státní nakladatelství technické literatury,
1959
- Vydání
- 1. vyd.
- Témata
- Popis jednotky
- 1200 výt.
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
- Navrhnout k digitalizaci
- Navrhnout k digitalizaci
MARC
LEADER | 00000nam a22000002a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 001407359 | ||
003 | CZ BrMZK | ||
005 | 20141107210810.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 140728s1959 xr er|||||||||||cze d | ||
015 | |a cnb000459169 | ||
035 | |a (OCoLC)85326023 | ||
040 | |a ABA001 |b cze |c ULG001 |d ABA009 |d BOA001 | ||
072 | 7 | |a 664 |x Potravinářský průmysl |2 Konspekt |9 19 | |
080 | |a 637.23(021) |2 MRF-sel | ||
100 | 1 | |a Mašek, Jaroslav, |d 1910-1981 |7 jk01080536 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Výroba másla / |c Jaroslav Mašek a jiní |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Státní nakladatelství technické literatury, |c 1959 | ||
300 | |a 327 s. | ||
500 | |a 1200 výt. | ||
504 | |a Obsahuje bibliografii | ||
650 | 0 | 7 | |a máslo |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a máslařství |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a výroba |2 czenas |
910 | |a BOA001 |b 2-0421.211 | ||
990 | |a BK | ||
991 | |b 201407 | ||
996 | 6 | |b 2619041964 |c 2-0421.211 |l MZK |r Sklad / do 24 hodin |n 1 |w 001442476 |u 000010 |a 1 |e BOA001 |j MZK50 |s P |t BOA001.MZK01001407359.MZK50001442476000010 |