Výroba másla

Chci si vypůjčit

O technologii výroby másla a o požadavcích kladených na jakost mléka jako výchozí suroviny, o kontrole výroby, o otázkach sanitace a hygieny i o hlediscích ekonomických. Autor věnuje zvláštní pozornost novým výrobním postupům, usilujícím o prodloužení trvanlivosti másla.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jaroslav Mašek, 1910-1981
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
327 s.
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1959
Vydání
1. vyd.
Témata
Popis jednotky
1200 výt.
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

MARC

LEADER 00000nam a22000002a 4500
001 001407359
003 CZ BrMZK
005 20141107210810.0
007 ta
008 140728s1959 xr er|||||||||||cze d
015 |a cnb000459169 
035 |a (OCoLC)85326023 
040 |a ABA001  |b cze  |c ULG001  |d ABA009  |d BOA001 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 637.23(021)  |2 MRF-sel 
100 1 |a Mašek, Jaroslav,  |d 1910-1981  |7 jk01080536  |4 aut 
245 1 0 |a Výroba másla /  |c Jaroslav Mašek a jiní 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Státní nakladatelství technické literatury,  |c 1959 
300 |a 327 s. 
500 |a 1200 výt. 
504 |a Obsahuje bibliografii 
650 0 7 |a máslo  |2 czenas 
650 0 7 |a máslařství  |2 czenas 
650 0 7 |a výroba  |2 czenas 
910 |a BOA001  |b 2-0421.211 
990 |a BK 
991 |b 201407 
996 6 |b 2619041964  |c 2-0421.211  |l MZK  |r Sklad / do 24 hodin  |n 1  |w 001442476  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P  |t BOA001.MZK01001407359.MZK50001442476000010