Rusko-český slovník z oboru masného průmyslu

Chci si vypůjčit

Slovník zahrnuje výrazy z oboru zpracování masa, názvy hotových masných, uzenářských, konservárenských a kuchařských výrobků, dále názvy koření, zelenin a luštěnin, používaných při výrobě masných produktů. Je v něm obsažen i slovní materiál z příbuzných oborů, pokud má vztah k masnému průmyslu (výrazy týkající se chovu celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Lidmila Kracíková
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
112 s. : il. ; 8°
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1953
Vydání
1. vyd.
Edice
Řada potravinářské literatury
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0311.222
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0311.222
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0311.222