Rusko-český slovník z oboru masného průmyslu
Slovník zahrnuje výrazy z oboru zpracování masa, názvy hotových masných, uzenářských, konservárenských a kuchařských výrobků, dále názvy koření, zelenin a luštěnin, používaných při výrobě masných produktů. Je v něm obsažen i slovní materiál z příbuzných oborů, pokud má vztah k masnému průmyslu (výrazy týkající se chovu … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 112 s. : il. ; 8°
- Vydáno
-
Praha :
Státní nakladatelství technické literatury,
1953
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Řada potravinářské literatury
- Témata
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Absenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 24 hodin
|
2-0311.222 | ||||
Absenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 24 hodin
|
2-0311.222 | ||||
Prezenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 24 hodin
|
2-0311.222 |