Výroba másla

Chci si vypůjčit

Publikace shrnuje moderní teoretické a praktické poznatky o kontinuální výrobě másla u nás i v zahraničí. Uvádí požadavky na složení mléka a mléčného tuku z hlediska výroby másla a popisuje výrobu a ošetřování smetany.Rozebírá také příčiny vad másla, jejich odstraňování a kontrolní analytické metody, jichž se používá celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Lubomír Kratochvíl, 1927-1997
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
268 s.
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1974
Vydání
1. vyd.
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-0713.915