Syřidla živočišná a mikrobiální

Chci si vypůjčit

Po výkladu o významu syřidel v mlékárenském průmyslu podávají autoři definici syřidlových enzymů, jejich vlastností a vysvětlují mechanismus působení syřidla na mléko. V dalších kapitolách probírají živočišná syřidla, technologiijejich výroby a techniku používání. Značnou pozornost věnují mikrobiálním syřidlům a kontrole celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Miloš Teplý, 1912-1983
Další autoři
Jana Havlová
Jaroslav Mašek, 1910-1981
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
287 s. : il.
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1976
Vydání
1. vyd.
Edice
Řada potravinářské literatury
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
177 017
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
177 017a
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
177 017b