Syřidla živočišná a mikrobiální
Po výkladu o významu syřidel v mlékárenském průmyslu podávají autoři definici syřidlových enzymů, jejich vlastností a vysvětlují mechanismus působení syřidla na mléko. V dalších kapitolách probírají živočišná syřidla, technologiijejich výroby a techniku používání. Značnou pozornost věnují mikrobiálním syřidlům a kontrole … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 287 s. : il.
- Vydáno
-
Praha :
Státní nakladatelství technické literatury,
1976
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Řada potravinářské literatury
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Absenčně
|
Načítá se…
|
SVKHK
|
Sklad - do 45 min.
|
177 017 | ||||
Absenčně
|
Načítá se…
|
SVKHK
|
Sklad - do 45 min.
|
177 017a | ||||
Absenčně
|
Načítá se…
|
SVKHK
|
Sklad - do 45 min.
|
177 017b |