Kontrola jakosti mlékařských kultur a zákysů

Chci si vypůjčit

Odborná publikace, která je doplňkem knihy týchž autorů "Čisté mlékařské kultury a jejich použití v mlékárenském průmyslu", podrobně popisuje kontrolní metody a testy čistých mlékařských kultur. Výklad je doprovozen četnými originálními mikrofotografiemi.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jaroslav Mašek, 1910-1981
Další autoři
Věroslav Maxa
Miloš Teplý, 1912-1983
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
225 s. : il.
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1960
Vydání
1. vyd.
Edice
Řada potravinářské literatury
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Dostupnost nelze načíst
SVKHK
Sklad - do 45 min.
72 534