Syřidla živočišná a mikrobiální
Po výkladu o významu syřidel v mlékárenském průmyslu podávají autoři definici syřidlových enzymů, jejich vlastností a vysvětlují mechanismus působení syřidla na mléko. V dalších kapitolách probírají živočišná syřidla, technologiijejich výroby a techniku používání. Značnou pozornost věnují mikrobiálním syřidlům a kontrole … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 287 s. : il. ; 8°
- Vydáno
-
Praha :
Státní nakladatelství technické literatury,
1976
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Řada potravinářské literatury
- Popis jednotky
- 1700 výt.
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografie a rejstřík
- Navrhnout k digitalizaci
- Navrhnout k digitalizaci