Chemie a technologie drožďařství

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Vratislav Grégr, 1914-1991
Další autoři
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské technologie
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
295 s. ; 30 cm
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1957
Vydání
1. vyd.
Edice
Učební texty vysokých škol (Státní nakladatelství technické literatury)
Témata
Popis jednotky
360 výt.
Nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské technologie
Uživatelské určení
Určeno pro posluchače fakulty potravinářské technologie
Bibliografie
Obsahuje bibliografické odkazy

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Dostupnost nelze načíst
SvkHK
Sklad - do 45 min.
I-59 530