Výroba lihovin

Chci si vypůjčit

Druhé vydání je přepracováno tak, aby v něm teorie logicky navazovala na technologické pochody a aby kniha obsahovala nejnovější výsledky výzkumu. Sleduje celou oblast výroby: kvašení, destilaci, zrání lihovin a vliv suroviny na jakost destilátu a věnuje pozornost i obecné kontrole a senzorickému hodnocení.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Vratislav Grégr, 1914-1991
Další autoři
Jiří Uher
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
414 s.
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1974
Vydání
2. přeprac. vyd.

MARC

LEADER 00000nam a22000001a 4500
001 000044207
003 CZ HkSVK
005 20100818073840.0
008 980720 1974 xr e cze
040 |a HKA001  |b cze 
100 1 |a Grégr, Vratislav,  |d 1914-1991  |7 jk01032656  |4 aut 
245 1 0 |a Výroba lihovin /  |c Vratislav Grégr, Jiří Uher 
250 |a 2. přeprac. vyd. 
260 |a Praha :  |b Státní nakladatelství technické literatury,  |c 1974 
300 |a 414 s. 
700 1 |a Uher, Jiří  |7 jk01140620  |4 aut 
990 |a BK 
996 # # |b 231040176936  |c 169 552a  |l SVKHK  |r Sklad - do 45 min.  |n 000  |w 000044207  |u 000020  |e HKA001  |j HKA50  |s A  |a 0  |a 24  |t HKA001.HKA01000044207.HKA50000044207000020 
910 |a HKA001  |b 169 552