Analytika cukrů : metodické základy a laboratorní příručka

Get it

O základech řepařsko-cukrovarnické kontroly a zařízení provozní laboratoře, metodách fyzikálních a fyzikálně chemických, přístrojích a metodice, chemické analytice a zkoušení pomocných látek i metodách v kontrole surováren a rafinerií, sušině a koncentraci, biologii a mikrobiologii a obecné analytice sacharidů.

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Karel Šandera, 1903-1959
Other Authors
Václav František Sázavský, 1896-1974
Document Type
Books
Physical Description
533 s.
Published
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1959
Edition
1. vyd.
Subjects
Bibliography
Obsahuje bibliografii
Suggest for digitization
Suggest for digitization

MARC

LEADER 00000nam a22000002a 4500
001 001403157
003 CZ BrMZK
005 20140901135050.0
007 ta
008 140714s1959 xr er|||||||||||cze d
015 |a cnb000684529 
035 |a (OCoLC)85461880 
040 |a ABD045  |b cze  |d BOA001 
080 |a 664.1 
100 1 |a Šandera, Karel,  |d 1903-1959  |7 jk01122492  |4 aut 
245 1 0 |a Analytika cukrů :  |b metodické základy a laboratorní příručka /  |c Karel Šandera, Václav Sázavský 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Státní nakladatelství technické literatury,  |c 1959 
300 |a 533 s. 
504 |a Obsahuje bibliografii 
650 0 7 |a cukr  |7 ph114263  |2 czenas 
653 0 |a analytické metody  |a laboratorní rozbory  |a produkce  |a zpracování cukrů  |a zařízení provozní laboratoře 
700 1 |a Sázavský, Václav František,  |d 1896-1974  |7 jk01110452  |4 aut 
910 |a BOA001  |b 2-0426.527 
990 |a BK 
991 |b 201407 
996 6 |b 2619108729  |c 2-0426.527  |l MZK  |r Sklad / do 24 hodin  |n 0  |w 001438269  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P  |t BOA001.MZK01001403157.MZK50001438269000010