Technická kontrola sladařské a pivovarské výroby

Chci si vypůjčit

Technická příručka zaměřená na praktickou kontrolu výrobního procesu ve sladovně a v pivovaře. Po uvedení fysikálně kontrolního měření, systematicky informuje o kontrole surovin a pomocných hmot,posuzujetechnologickésprávnostidílčích operací výrobního procesu podle analytických nálezů, při biologické kontrole zabývá se zvláště celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Alois Lhotský, 1904-1992
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
353 s. ; 8°
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1957
Vydání
1. vyd.
Témata
Popis jednotky
1700 výt.
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0375.404