Analytika cukrů : metodické základy a laboratorní příručka

Chci si vypůjčit

O základech řepařsko-cukrovarnické kontroly a zařízení provozní laboratoře, metodách fyzikálních a fyzikálně chemických, přístrojích a metodice, chemické analytice a zkoušení pomocných látek i metodách v kontrole surováren a rafinerií, sušině a koncentraci, biologii a mikrobiologii a obecné analytice sacharidů.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Karel Šandera, 1903-1959
Další autoři
Václav František Sázavský, 1896-1974
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
533 s.
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1959
Vydání
1. vyd.
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

MARC

LEADER 00000nam a22000002a 4500
001 001403157
003 CZ BrMZK
005 20140901135050.0
007 ta
008 140714s1959 xr er|||||||||||cze d
015 |a cnb000684529 
035 |a (OCoLC)85461880 
040 |a ABD045  |b cze  |d BOA001 
080 |a 664.1 
100 1 |a Šandera, Karel,  |d 1903-1959  |7 jk01122492  |4 aut 
245 1 0 |a Analytika cukrů :  |b metodické základy a laboratorní příručka /  |c Karel Šandera, Václav Sázavský 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Státní nakladatelství technické literatury,  |c 1959 
300 |a 533 s. 
504 |a Obsahuje bibliografii 
650 0 7 |a cukr  |7 ph114263  |2 czenas 
653 0 |a analytické metody  |a laboratorní rozbory  |a produkce  |a zpracování cukrů  |a zařízení provozní laboratoře 
700 1 |a Sázavský, Václav František,  |d 1896-1974  |7 jk01110452  |4 aut 
910 |a BOA001  |b 2-0426.527 
990 |a BK 
991 |b 201407 
996 6 |b 2619108729  |c 2-0426.527  |l MZK  |r Sklad / do 24 hodin  |n 0  |w 001438269  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P  |t BOA001.MZK01001403157.MZK50001438269000010