Lexikon aperitivů & digestivů : chuť, použití, recepty

Chci si vypůjčit

Lexikon obsahuje přehled nejznámějších aperitivů a digestivů s obrázky. Najdeme zde vše o jejich výrobě, aroma a chuti, co je dobré vědět o vzniku, historii a zvláštnostech těchto nápojů. V neposlední řadě jsou zde tipy pro nákup, uskladnění a servírování

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Tobias Pehle, 1960-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
299 s. : barev. il. ; 18 cm
Vydáno
Čestlice : Rebo, 2006
Vydání
1. vyd.
Témata
Popis jednotky
Obsahuje rejstřík
ISBN
80-7234-570-2

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
1-1165.090