Lexikon těstovin : historie, příprava a podávání, recepty

Chci si vypůjčit

Co musíte vědět o výrobě, těstu, domácí přípravě , přehled rozmanitých druhů, jak vařit, podávat a uchovávat těstoviny, klasické recepty, regionální speciality, těstoviny z celého světa, to vše najdete v praktické knize s polstrovanou vazbou v krásné, barevné úpravě hojně doplněné názornými fotografiemi.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Tobias Pehle, 1960-
Další autoři
Birgit Andrich
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
299 s. : barev. il. ; 18 cm
Vydáno
Čestlice : Rebo, 2006
Vydání
1. vyd.
Témata
Popis jednotky
Obsahuje rejstříky
ISBN
80-7234-569-9

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
1-1165.091