Šunka, salámy & spol. : lexikon : uzeniny, delikatesy z masa, recepty

Chci si vypůjčit

Vše o voňavém světě výrobků z masa, historie masných výrobků, dobroty s uzeninami. Druhy šunky, fermentovaných salámů, měkkých salámů, pečení, paštik a játrových výrobků a také tlačenky, huspeniny a aspiky, termíny z masné výroby, recepty.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Tatjana Wehmeyer
Další autoři
Tobias Pehle, 1960-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
293 s. : barev. il. ; 18 cm
Vydáno
Čestlice : Rebo, 2008
Vydání
1. vyd.
Témata
Popis jednotky
Obsahuje rejstříky
ISBN
978-80-7234-782-7

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
1-1200.648