Plodové zeleniny : pěstování a kuchyňská úprava

Chci si vypůjčit

V úvodních kapitolách pojednává příručka o významu a biologické hodnotě plodových zelenin a uvádí všeobecné pokyny k jejich pěstování. Popisuje jednotlivé druhy rajčat, zeleninové papriky, lilku, okurek, tykve a melounů,způsoby jejich pěstování i vhodnou kuchyňskou úpravu.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
František Vlček
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
213 s.
Vydáno
Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1968
Vydání
1. vyd.
Edice
Rostlinná výroba (Státní zemědělské nakladatelství)
Popis jednotky
Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
1-0599.237