Plodové zeleniny : pěstování a kuchyňská úprava

Chci si vypůjčit

V úvodních kapitolách pojednává příručka o významu a biologické hodnotě plodových zelenin a uvádí všeobecné pokyny k jejich pěstování. Popisuje jednotlivé druhy rajčat, zeleninové papriky, lilku, okurek, tykve a melounů,způsoby jejich pěstování i vhodnou kuchyňskou úpravu.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
František Vlček
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
213 s.
Vydáno
Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1968
Vydání
1. vyd.
Edice
Rostlinná výroba (Státní zemědělské nakladatelství)
Popis jednotky
Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius
Cíl Přístupnost Odkaz Zdroj odkazu
Digitální knihovna DNNT: Dostupné pro registrované Digitalizovaný dokument Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius
Digitální knihovna DNNT: Dostupné pro registrované Digitalizovaný dokument Národní digitální knihovna