Cibulové zeleniny : pěstování a kuchyňská úprava

Chci si vypůjčit

Pojednává o významu cibulových zelenin a zabývá se jejich biologií, pěstováním a sklizní hlavně z hlediska velkovýroby, i když poučení zde najde i drobný pěstitel. V druhé části probírá cibuli kuchyňskou, česnek, pór, pažitku, šalotku, cibuli zimní a perlovku a připojuje i pokyny k jejich použití v kuchyni.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
František Vlček
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
210 s. : il. ; 19 cm
Vydáno
Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1966
Vydání
1. vyd.
Edice
Rostlinná výroba (Státní zemědělské nakladatelství)
Popis jednotky
12000 výt.
Bibliografie
Obsahuje bibliografii

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
1-0553.735