Pivovarská enzymologie

Chci si vypůjčit

Příručka, ojedinělá ve svém oboru, je určena středním a vyšším technickým pracovníkům sladoven a pivovarů. V první části podává stručný přehled všeobecné enzymologie a charakterizuje známé enzymy. Dále popisuje technickydůležité enzymy a jejich reakce, jejichž znalost přispěje ke zvýšení kvality výrobního procesu sladu celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Alois Lhotský, 1904-1992
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
333 s. : il.
Vydáno
Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1971
Témata
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Dostupnost nelze načíst
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-0663.730