Syřidla živočišná a mikrobiální

Get it

Po výkladu o významu syřidel v mlékárenském průmyslu podávají autoři definici syřidlových enzymů, jejich vlastností a vysvětlují mechanismus působení syřidla na mléko. V dalších kapitolách probírají živočišná syřidla, technologiijejich výroby a techniku používání. Značnou pozornost věnují mikrobiálním syřidlům a kontrole full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Miloš Teplý, 1912-1983
Other Authors
Jana Havlová
Jaroslav Mašek, 1910-1981
Document Type
Books
Physical Description
287 s. : il. ; 8°
Published
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1976
Edition
1. vyd.
Series
Řada potravinářské literatury
Item Description
1700 výt.
Bibliography
Obsahuje bibliografie a rejstřík
Suggest for digitization
Suggest for digitization

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
Outside loan
Loading…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-0756.721