Obiloviny a luštěniny
Kvalita potravin je pojem velmi relativní, každý jedinec ji vnímá odlišně a subjektivně. Spotřebitel ale z dostupných informací ne vždy dokáže kvalitu posoudit, výrobky porovnat a vybrat si podle jemu vyhovujícímu stupně kvality. Tento problém spotřebiteli pomůže vyřešit tato příručka.
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Other Authors
- , , ,
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 31 stran : ilustrace ; 21 cm
- Published
-
Praha :
Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. : Potravinářská komora ČR,
[2016]
- Edition
- 1. vydání
- Series
- Jak poznáme kvalitu? (Potravinářská komora ČR : Sdružení českých spotřebitelů)
Publikace České technologické platformy pro potraviny (Potravinářská komora ČR : Sdružení českých spotřebitelů) - Subjects
- Item Description
- Název z obálky
Vydáno v rámci priorit České technologické platformy pro potraviny - Bibliography
- Obsahuje bibliografie a bibliografické odkazy
- ISBN
- 978-80-87719-35-0
978-80-88019-09-1