Obiloviny a luštěniny

Get it

Kvalita potravin je pojem velmi relativní, každý jedinec ji vnímá odlišně a subjektivně. Spotřebitel ale z dostupných informací ne vždy dokáže kvalitu posoudit, výrobky porovnat a vybrat si podle jemu vyhovujícímu stupně kvality. Tento problém spotřebiteli pomůže vyřešit tato příručka.

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Radmila Dostálová, 1968-
Other Authors
Jiří Horáček, 1973- , Pavel Skřivan , Marcela Sluková , Česká technologická platforma pro potraviny
Document Type
Books
Physical Description
31 stran : ilustrace ; 21 cm
Published
Praha : Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. : Potravinářská komora ČR, [2016]
Edition
1. vydání
Series
Jak poznáme kvalitu? (Potravinářská komora ČR : Sdružení českých spotřebitelů)
Publikace České technologické platformy pro potraviny (Potravinářská komora ČR : Sdružení českých spotřebitelů)
Subjects
Item Description
Název z obálky
Vydáno v rámci priorit České technologické platformy pro potraviny
Bibliography
Obsahuje bibliografie a bibliografické odkazy
ISBN
978-80-87719-35-0
978-80-88019-09-1

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
Outside loan
Live Status Unavailable
SVKHK
Sklad - do 45 min.
B0-22572