Označování masných výrobků

Chci si vypůjčit

Souhrn nejdůležitějších informací vztahujících se k označování masných výrobků.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jan Katina
Další autoři
Česká technologická platforma pro potraviny
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
19 stran : ilustrace ; 21 cm
Vydáno
Praha : Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. : Potravinářská komora ČR, 2016
Vydání
2. přepracované vydání
Edice
Jak poznáme kvalitu? (Potravinářská komora ČR : Sdružení českých spotřebitelů)
Publikace České technologické platformy pro potraviny (Potravinářská komora ČR : Sdružení českých spotřebitelů)
Témata
Popis jednotky
Název z obálky
Vydáno v rámci priorit České technologické platformy pro potraviny
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
978-80-88019-12-1
978-80-87719-42-8

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
B0-21678