Sýry a tvarohy

Chci si vypůjčit

Informační brožura poskytuje přehled o hlavních skupinách sýrů, jak by měly sýry vypadat, jak chutnat a osvětlí základy jejich výroby.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Oldřich Obermaier, 1948-
Další autoři
Vladimír Čejna, 1978-
Jiří Kopáček
Česká technologická platforma pro potraviny
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
27 stran : ilustrace ; 21 cm
Vydáno
Praha : Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. : Potravinářská komora ČR, [2016]
Vydání
2. přepracované vydání
Edice
Jak poznáme kvalitu? (Potravinářská komora ČR : Sdružení českých spotřebitelů)
Publikace České technologické platformy pro potraviny (Potravinářská komora ČR : Sdružení českých spotřebitelů)
Témata
Popis jednotky
Název z obálky
Vydáno v rámci priorit České technologické platformy pro potraviny
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
978-80-87719-43-5
978-80-88019-13-8

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
B0-21711