Sýry a tvarohy
Informační brožura poskytuje přehled o hlavních skupinách sýrů, jak by měly sýry vypadat, jak chutnat a osvětlí základy jejich výroby.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 27 stran : ilustrace ; 21 cm
- Vydáno
-
Praha :
Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. : Potravinářská komora ČR,
[2016]
- Vydání
- 2. přepracované vydání
- Edice
- Jak poznáme kvalitu? (Potravinářská komora ČR : Sdružení českých spotřebitelů)
Publikace České technologické platformy pro potraviny (Potravinářská komora ČR : Sdružení českých spotřebitelů) - Témata
- Popis jednotky
- Název z obálky
Vydáno v rámci priorit České technologické platformy pro potraviny - Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
- ISBN
- 978-80-87719-43-5
978-80-88019-13-8