Organisace a technika maloobchodu s potravinářským zbožím

Chci si vypůjčit

Učebnice podává výklad o organisaci sovětského vnitřního obchodu, popisuje prostorové uspořádání i různá zařízení prodejny i jejich pracovišť, pojednává o tvorbě sortimentu, výzkumu poptávky, nákupu zboží a jeho skladování. Podrobně je probrána příprava různých druhů potravinářského zboží k prodeji, prodej zboží, reklama celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Aleksandr Fedorovič Krenev
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
284 s. : il. ; 20 cm
Vydáno
Praha : Orbis, 1953
Vydání
1. vyd.
Edice
Ekonomické edice (Orbis)
Knižnice vnitřního obchodu (Orbis)
Témata
Popis jednotky
2200 výt.
Uživatelské určení
Určeno všem pracovníkům v maloobchodě s potravinami
Bibliografie
Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SvkHK
Sklad - do 45 min.
34 827