Organisace a technika maloobchodu s potravinářským zbožím

Chci si vypůjčit

Učebnice podává výklad o organisaci sovětského vnitřního obchodu, popisuje prostorové uspořádání i různá zařízení prodejny i jejich pracovišť, pojednává o tvorbě sortimentu, výzkumu poptávky, nákupu zboží a jeho skladování. Podrobně je probrána příprava různých druhů potravinářského zboží k prodeji, prodej zboží, reklama celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Aleksandr Fedorovič Krenev
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
284 s. ; 8°
Vydáno
Praha : Orbis, 1953
Vydání
1. vyd.
Témata
Popis jednotky
Přeloženo z ruštiny
2200 výt.
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0314.115
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0314.115