Chemie a technologie sladu a piva. Díl 1, Hlavní suroviny, sladařství

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Josef Dyr, 1904-1980
Další autoři
Iška Hauzar, 1928-2008
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské technologie
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
235 s. : il.
Vydáno
Praha : SNTL, 1962 dotisk
Edice
Učební texty vysokých škol
Popis jednotky
Vydavatel: Vysoká škola chemickotechnologická v Praze. Fakulta potravinářské technologie
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
I-93 664/1