Chemie a technologie sladu a piva. Díl 1, Hlavní suroviny, sladařství

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Josef Dyr, 1904-1980
Další autoři
Iška Hauzar, 1928-2008
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské technologie
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
235 s. : il.
Vydáno
Praha : SNTL, 1962 dotisk
Edice
Učební texty vysokých škol
Popis jednotky
Vydavatel: Vysoká škola chemickotechnologická v Praze. Fakulta potravinářské technologie
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

MARC

LEADER 00000nam a22000001a 4500
001 000316177
003 CZ HkSVK
005 20140806103333.0
008 030519 1962 xr e cze
040 |a HKA001  |b cze 
100 1 |a Dyr, Josef,  |d 1904-1980  |7 jk01030267  |4 aut 
245 1 0 |a Chemie a technologie sladu a piva.  |n Díl 1,  |p Hlavní suroviny, sladařství /  |c Josef Dyr a Iška Hauzar 
246 3 0 |a Hlavní suroviny, sladařství 
260 |a Praha :  |b SNTL,  |c 1962 dotisk 
300 |a 235 s. :  |b il. 
490 1 |a Učební texty vysokých škol 
500 |a Vydavatel: Vysoká škola chemickotechnologická v Praze. Fakulta potravinářské technologie 
710 2 |a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze.  |b Fakulta potravinářské technologie  |7 ko20010091852 
700 1 |a Hauzar, Iška,  |d 1928-2008  |7 jk01040214  |4 aut 
830 0 |a Učební texty vysokých škol 
990 |a BK 
996 # # |b 231040283705  |c I-93 664/1  |l SVKHK  |r Sklad - do 45 min.  |n 002  |w 000316177  |u 000010  |e HKA001  |j HKA50  |s A  |a 0  |a 24  |t HKA001.HKA01000316177.HKA50000316177000010 
910 |a HKA001  |b I-93 664/1