Studená kuchyně pro labužníky

Chci si vypůjčit

Po informacích o zpracování surovin a zdobení výrobků uvádí předpisy na základní výrobky studené kuchyně, jako jsou omáčky, saláty a pěny, po nichž následují předpisy na studené pokrmy z vajec, masa, drůbeže, ryb a rybích konzerv, na plněnou zeleninu, sýrové pokrmy, chuťovky, chlebíčky, sendviče aj.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Ladislav Nodl, 1929-2008
Další autoři
Jaroslav Řešátko
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
136 s. : il.
Vydáno
Praha : Merkur, 1981
Vydání
1. vyd.

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Dostupnost nelze načíst
SVKHK
Sklad - do 45 min.
653 447