Kuchařská technologie

Chci si vypůjčit

Kniha popisuje kuchařskou technologii a úpravu jídel ve velkých provozech. Kapitoly: Zbožíznalství a vhodné úpravy surovin, Skladovací podmínky a hygienické směrnice, Zdravá a správná výživa, Sestavování jídelních lístků a jídelníčků, gastronomická pravidla, Hlavní zásady kuchařské technologie, Srovnání technologie úpravy jídel celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jaroslav Řešátko
Další autoři
Ladislav Nodl, 1929-2008
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
283 s.
Vydáno
Praha : Merkur, 1990
Vydání
2. upr. vyd.
Témata
ISBN
80-7032-912-2

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
637 226
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
637 226a