Technologie přípravy pokrmů 5 : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař - kuchařka, kuchař - číšník, číšník - servírka, a pro hotelové školy

Chci si vypůjčit

Učebnice pro výuku předmětu technologie přípravy pokrmů, obsahuje studenou kuchyni,zásady dietního stravování,gastronomická pravidla pro různé příležitosti.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Hana Sedláčková, 1925-2020
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
135 s., [16] s. obr. příl. ; 30 cm
Vydáno
Praha : Fortuna, 2003
Vydání
1. vyd.
Edice
Učebnice = Fortuna Fortuna = učebnice
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografie
ISBN
80-7168-863-0

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
I-757 117