Kuchařská technologie
Kniha popisuje kuchařskou technologii a úpravu jídel ve velkých provozech. Kapitoly: Zbožíznalství a vhodné úpravy surovin, Skladovací podmínky a hygienické směrnice, Zdravá a správná výživa, Sestavování jídelních lístků a jídelníčků, gastronomická pravidla, Hlavní zásady kuchařské technologie, Srovnání technologie úpravy jídel … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 283 s.
- Vydáno
-
Praha :
Merkur,
1990
- Vydání
- 2. upr. vyd.
- Témata
- ISBN
- 80-7032-912-2
MARC
LEADER | 00000nam a22000001a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000184206 | ||
003 | CZ HkSVK | ||
005 | 20171011080500.0 | ||
008 | 000110 1990 xr e cze | ||
020 | |a 80-7032-912-2 | ||
040 | |a HKA001 |b cze | ||
072 | 7 | |a 641 |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |2 Konspekt |9 19 | |
100 | 1 | |a Řešátko, Jaroslav |7 jo20000071173 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Kuchařská technologie / |c Jaroslav Řešátko, Ladislav Nodl |
250 | |a 2. upr. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Merkur, |c 1990 | ||
300 | |a 283 s. | ||
650 | 0 | 7 | |a kuchařství |7 ph115027 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a technologie |7 ph126489 |2 czenas |
655 | 7 | |a příručky |7 fd133209 |2 czenas | |
700 | 1 | |a Nodl, Ladislav, |d 1929-2008 |7 jn20001005219 |4 aut | |
990 | |a BK | ||
996 | # | # | |b 231040230614 |c 637 226 |l SVKHK |r Sklad - do 45 min. |n 002 |w 000184206 |u 000010 |e HKA001 |j HKA50 |s A |a 0 |a 24 |t HKA001.HKA01000184206.HKA50000184206000010 |
996 | # | # | |b 231040230615 |c 637 226a |l SVKHK |r Sklad - do 45 min. |n 000 |w 000184206 |u 000020 |e HKA001 |j HKA50 |s A |a 0 |a 24 |t HKA001.HKA01000184206.HKA50000184206000020 |
910 | |a HKA001 |b 637 226 |