Kuchařská technologie

Chci si vypůjčit

Kniha popisuje kuchařskou technologii a úpravu jídel ve velkých provozech. Kapitoly: Zbožíznalství a vhodné úpravy surovin, Skladovací podmínky a hygienické směrnice, Zdravá a správná výživa, Sestavování jídelních lístků a jídelníčků, gastronomická pravidla, Hlavní zásady kuchařské technologie, Srovnání technologie úpravy jídel celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jaroslav Řešátko
Další autoři
Ladislav Nodl, 1929-2008
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
283 s.
Vydáno
Praha : Merkur, 1990
Vydání
2. upr. vyd.
Témata
ISBN
80-7032-912-2

MARC

LEADER 00000nam a22000001a 4500
001 000184206
003 CZ HkSVK
005 20171011080500.0
008 000110 1990 xr e cze
020 |a 80-7032-912-2 
040 |a HKA001  |b cze 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
100 1 |a Řešátko, Jaroslav  |7 jo20000071173  |4 aut 
245 1 0 |a Kuchařská technologie /  |c Jaroslav Řešátko, Ladislav Nodl 
250 |a 2. upr. vyd. 
260 |a Praha :  |b Merkur,  |c 1990 
300 |a 283 s. 
650 0 7 |a kuchařství  |7 ph115027  |2 czenas 
650 0 7 |a technologie  |7 ph126489  |2 czenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
700 1 |a Nodl, Ladislav,  |d 1929-2008  |7 jn20001005219  |4 aut 
990 |a BK 
996 # # |b 231040230614  |c 637 226  |l SVKHK  |r Sklad - do 45 min.  |n 002  |w 000184206  |u 000010  |e HKA001  |j HKA50  |s A  |a 0  |a 24  |t HKA001.HKA01000184206.HKA50000184206000010 
996 # # |b 231040230615  |c 637 226a  |l SVKHK  |r Sklad - do 45 min.  |n 000  |w 000184206  |u 000020  |e HKA001  |j HKA50  |s A  |a 0  |a 24  |t HKA001.HKA01000184206.HKA50000184206000020 
910 |a HKA001  |b 637 226