Speciality světových kuchyní

Chci si vypůjčit

500 předpisů na zhotovení typických pokrmů nejrůznějších světových kuchyní.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jaroslav Řešátko
Další autoři
Ladislav Nodl, 1929-2008
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
310 s. : il.
Vydáno
Praha : Merkur, 1992
Vydání
2. vyd.
Témata
ISBN
80-7032-745-6

MARC

LEADER 00000nam a2200000 a 4500
001 000001979
003 CZ HkSVK
005 20190710090922.0
008 000110 1992 xr e cze
020 |a 80-7032-745-6 
040 |a HKA001  |b cze 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
100 1 |a Řešátko, Jaroslav  |7 jo20000071173  |4 aut 
245 1 0 |a Speciality světových kuchyní /  |c Jaroslav Řešátko, Ladislav Nodl 
250 |a 2. vyd. 
260 |a Praha :  |b Merkur,  |c 1992 
300 |a 310 s. :  |b il. 
650 0 7 |a jídla  |7 ph114847  |2 czenas 
655 7 |a kuchařské recepty  |7 fd132687  |2 czenas 
700 1 |a Nodl, Ladislav,  |d 1929-2008  |7 jn20001005219  |4 aut 
990 |a BK 
996 # # |b 231040011170  |c 641 235  |l SVKHK  |r Sklad - do 45 min.  |n 003  |w 000001979  |u 000010  |e HKA001  |j HKA50  |s A  |a 0  |a 24  |t HKA001.HKA01000001979.HKA50000001979000010 
910 |a HKA001  |b 641 235