Rafinace třtinové suroviny

Chci si vypůjčit

Publikace, u nás poprvé, informuje o cukrové třtině, jejím příjmu, zánosu i afinaci, o vaření cukrovin v třtinové rafinerii, zadinové práci, technologii epurace surového kléru, tlakových filtrech v rafinérské části,výroběaztrátáchpři rafinaci, rozpustnosti sacharózy v přítomnosti invertního cukru, třtinové melase, ztrátách cukrů celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Vilém Faber, 1895-1982
Další autoři
Jan Hartl
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
131 s.
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1962
Vydání
1. vyd.
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0483.913