Rafinace třtinové suroviny

Get it

Publikace, u nás poprvé, informuje o cukrové třtině, jejím příjmu, zánosu i afinaci, o vaření cukrovin v třtinové rafinerii, zadinové práci, technologii epurace surového kléru, tlakových filtrech v rafinérské části,výroběaztrátáchpři rafinaci, rozpustnosti sacharózy v přítomnosti invertního cukru, třtinové melase, ztrátách cukrů full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Vilém Faber, 1895-1982
Other Authors
Jan Hartl
Document Type
Books
Physical Description
131 s.
Published
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1962
Edition
1. vyd.
Bibliography
Obsahuje bibliografii
Suggest for digitization
Suggest for digitization

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
In-house only
Live Status Unavailable
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0483.913