Přídatné látky v potravinách : publikace České technologické platformy pro potraviny

Chci si vypůjčit

Publikace se zabývá přídatnými látkami v potravinách (barvivy, antioxidanty, emulgátory, sladidly, zahušťovadly, konzervanty, atd.).

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Luboš Babička, 1944-
Další autoři
Česká technologická platforma pro potraviny
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
67 s. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny, 2012
Vydání
1. vyd.
Témata
Popis jednotky
Název z obálky
ISBN
978-80-905096-3-4

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Jen do studovny
volné MZK Sklad / do 1 hodiny 2-1298.078