Nutričně významné látky v potravinách

Chci si vypůjčit

Příručka seznamuje s nutričně významnými látkami obsaženými v potravinách.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Luboš Babička, 1944-
Další autoři
Česká technologická platforma pro potraviny
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
53 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
Vydáno
Praha : Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny, 2016
Vydání
1. vydání
Edice
Publikace České technologické platformy pro potraviny
Témata
Popis jednotky
Název z obálky
Bibliografie
Obsahuje bibliografické odkazy
ISBN
978-80-88019-15-2

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1377.371